Friday, May 22, 2009

Move on...

Indian village, outskirt Mexico City

Terminal 5, Heathrow Airport

Infront of Hard Rock Cafe, Edinburgh

In front of Carlton, Edinburgh
No matter how hard and painful live takes us through...we must let go and move on...
AnggerikMerah
11 pm
May 22, 2009

----
Beautiful song by Aizat
HANYA KAU YANG MAMPU
Ku cuba redakan relung hati,
Bayangmu yang berlalu pergi,
Terlukis di dalam kenangan,
Bebas bermain di hatiku..

Cerita tentang masa lalu,
Cerita tentang kau dan aku,
Kini tinggal hanya kenangan,
Kau abadi di dalam hatiku..

Harusnya takkan ku biarkan kau pergi,
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati,
Derita yang mendera kapan akan berakhir,
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku
Cerita tentang masa lalu,
Cerita tentang kau dan aku,
Kini tinggal hanya kenangan,
Kau abadi di dalam hatiku..

Harusnya takkan ku biarkan kau pergi,
Membuat ku terpuruk rasa ingin mati,
Derita yang mendera kapan akan berakhir,
Hanya engkau yang mampu taklukkan hatiku

Aku cinta ooohhh..
Aku cinta oooo…

5 comments:

Homequran.com said...

AOA;

Excellent post

www.homequran.com

Nong said...

Salam,
Cuti sekolah ni, tak kemana2 ke? U take care ok...

anggerik merah said...

Kak Nong,

my son tak cuti sekolah dia. And I am away in the faraway land lagi.

Bunga Rampai said...

Salam Anggerik Merah,
Terima kasih menyedarkan saya yang sangat lalai ini. Ulasan AM untuk entri terkini saya (Rahsia Cinta) sangat-sangat berharga. Maafkan saya - saya update entri itu - sila baca. TQ.

Teruslah melangkah ke hadapan dengan penuh kesabaran dan ketabahan, insyallah ada nikmatNya menanti.

Jaga diri ...

anggerik merah said...

Bunga rampai,

Kenapa maaf pula? Sungguh saya tertarik dengan tulisan yg simple mengenai persoalan itu. Jangan raisau pasal tag-tag tu. Kalau pun saya kena tag saya tak tahu apa nak tulis.Hakikatnya cinta pada Nya adalah no 1 yang saya selalu lalai. Yang selebihnya adalah pemberian dan anugerah dari Nya. Bila-bila masa Dia boleh ambil balik. Itulah yang selalu saya ingatkan pada diri saya yang selalu lalai. Terima kasih diatas entry itu. Salam untuk mu Bunga rampai