Monday, January 29, 2007

Snowflakes


Snowflakes are one of nature's most fragile things, but just look what they can do when they stick together

-Vista M. Kelly, Author -


Stand up to your obstacles and do something about them. You will find that they haven't half the strength you think they have

- Norman Vincent Peale, Broadcaster and Writer -


To do something, however small, to make others happier and better, is the highest ambition, the most elevating hope, which can inspire a human being

- Sir John Lubbock, Banker -


Note:
Ya Allah, dipagi yang hening ini aku bersyukur keatas apa yang telah Engkau kurniakan padaku. Alhamdullilah, Engkau makbulkan permintaanku agar dapat aku lalui hari-hariku disini dengan lebih tabah & cekal setakat kemampuanku. Hanya Dirimu yang mengetahui apa yang terbuku dihatiku. Aku terima segala dugaan yang telah Engkau berikan padaku. Ampunkanlah dosa-dosaku yang lalu agar dapat aku meneruskan perjalanan hidupku ini dengan hati dan fikiran yang tenang. Ya Allah, permudahkanlah urusan ku, keluargaku, sahabatku dan seluruh umatmu dimuka bumi ini. Hanya kepadaMu kami memohon dan meminta. Amin.

10 comments:

cikdinz said...

what a good phrase....

~ahni~ said...

Amin.

Geramnyer tengok gambar anak dan anak2 sedara you tu AM!

Anonymous said...

Aaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiinnnnnn....
Ayat2 doa tu mcm sama je. mungkinkah kerna kita serupa? hahahahah -rad-

Has said...

AM, I am going to KB town in search of resistant band for the last day today: I hope to find it.

If I can't find the band, could you get it for me there?

I'll tell you of the outcome of my search tomorrow.

p/s: Resistant band, kira macam kain getah panjang yang boleh stretch. I'll be using it with my pilates stretch exercise, ikut Denise Austin.

Kak Lady said...

Amiin.....moga segalanya dimakbulkan...bukan untuk hari ini saja...moga pada hari2 selanjutnya


Anggerik...cantiknya pemandangan bersalji tu...anak kak lady, Fareez tu tak habis2 ajak kitorang pegi tempat ade snow...dia tak kata snow...tapi dia kata tempat Christmas...heheh

D said...

may our prayers be heard, Anggerik Merah... Did it snows lots up in ol' Edin??

Idham said...

:) ameeennnn.....hope all is well ...with you.


idham

Anonymous said...

Angggerik replied:


Cikdinz,
yes indeed.
---
Cik Ni,

Aha...I pun geram jugak..hari-hari tengok...hilang stress.
----

Rad,

yes..kita serupa..hehehe..

-----

has,

Good to know that you manage to find it in KB. If not I will definately get it from you. I carry that band in my bag all the time. Very useful for streching
---


Kak Lady,,

cutenya Farezzz..one day bawalah dia jalan2 tengok snow. Surely he will be very excited
---

d,

thanks...

No we have not get any snow yest. Only one day but it disappear so quick. That pic was from last year.

----

Id,

TQ for wishes.

Read yr entry abt options. More than happy to have you here in Edin..but...I will back to KL already that time. We keep in touch incase any changes..


Angggerik M

k.d said...

Amin AM. I wish you success.

A little bit more of the journey to go AM. Hang in there.

Anonymous said...

k.d.,

thanks. Yes, it is a long winding road.

AM