Thursday, September 29, 2005

Beautiful song by Melly & Kriss...

Hop into honeystar blog, speachless listen to my recent favourite song by Melly and Kriss..diulang-ulang beberapa kali...tak jemu-jemu. Kat rumah dah kena ban lagu nie. Nak link kat blog belum sempat discover macamana nak buat and try to load gambar yang menarik pun tak tau pasai apa tak boleh lak hari nie..
Nanti bila balik Msia kalu kena paksa rela nyayi karoake kat forum ke bolehlah try lagu nie pulak..Itupun kalau suara masih cun dan tak retak seribu.. Dulu-dulu banyak cipta lagu dan lyric tapi dalam bilik air aje masa tengah mandi...menyesal gak tak tape ke atau tulis ke.. boleh bagi kat sapa-sapa buat album..tu dulu laaa...La nie dah tak ada dah bakat tu...terkubur kat mana tah...anyway, itulah coretan ku hari nie..
CINTA
Menatap jalan yang menjauh
Tentukan arah yg ku mau
Tempatkan aku pada satu
Peristiwa yang membuat hati lara
Di dekat engkau aku tenang
Sendu matamu penuh tanya
Misteri hidup akankah menghilang
Dan bahagia diakhir cerita
Cinta tegarkan hatiku
Tak mau sesuatu merenggut engkau
Naluriku berkata
Tak ingin terulang lagi
Kehilangan cinta hati
Bagai raga tak bernyawa
Aku junjung petuamu
Cintai dia yang mencintaiku
Hati yang dulu belayar
Kini telah menepi
Bukankah hidup kita
Akhirnya harus bahagia
Cinta
Biar saja ada
Yang terjadi biar saja terjadi
Bagai manapun hidup
Memang hanya cerita
Cerita tentang meninggalkan dengan ditinggalkan
Cinta

4 comments:

AdieJin said...

bagus bagus..lagu ni boleh jadi lagu tema dalam filem Makcik Bloggers...hahaha..

AuntyN said...

Wah producer dok merayap cari lagu rupanya...

Honeytar said...

AM: hope it has somehow soothes you... :)

Anonymous said...

i pun suka lagu ni tapi tak penah try lagi kat karaoke.. bukan apa, takut mic tu pecah je hehehe